Vaderdag Cadeau

  • Geplaatst op

Vaderdag is een speciale dag om onze vaders te eren en te laten zien hoeveel we van hen houden en waarderen wat ze voor ons doen. Verras jouw vader met een origineel vaderdag cadeau en toon jouw liefde en dankbaarheid op een unieke manier. 

Het kiezen van een leuk cadeau voor Vaderdag kan een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag op goede weg met deze cadeau ideeën voor Vaderdag. 

1) Een Zwitscherbox

Neem jouw papa mee naar de weelderige bossen met zachte, kalmerende vogelgezang. Met deze ZwitscherBox haal je natuurlijke geluiden in huis.

 

2) Mok, Papa

Drinkt jouw papa koffie of thee? Zorg ervoor dat jij er bij bent wanneer hij zijn eerste warme drank van de dag aan zijn lippen zet. Met deze handgemaakte mok draag je dagelijks bij tot de vreugde en geluk van jouw allerliefste papa. Piep eens binnen op onze webshop voor een mok voor Vaderdag.

3) Vogelspotten in huis

Deze houten vogels van Wildlife Garden zijn de nieuwe trend. Is de tuin van jouw vader tijdens de herfst- en wintermaanden bezaaid met vogelhuisjes en zaadbolletjes? Dan verover je zijn hart ongetwijfeld met één van deze houten vogeltjes. Van een origineel Vaderdag cadeau gesproken! Neem zeker ook een kijkje naar de kolibrie vogeltjes van dit merk.

4) Leuke boeklamp

Met deze lamp bezorg je jouw papa een verbazingwekkend cadeau voor Vaderdag. De lamp in de vorm van een boek wordt gebruikt als nachtlamp of sfeervolle lamp in de leefruimte. Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze webshop en geef jouw papa een boeklamp cadeau. 

5) Een muurtegeltje van Storytiles

Muurtegeltjes zijn de decoratiestukjes bij uitstek. Deze tegeltjes van Storytiles fleuren de ruimte op en brengen kleur in huis. Ze dienen perfect als decoratie van het kleinste kamertje in huis tot de hal of gang, en leefruimte in huis. Kies jouw favoriete muurtegeltje in onze webshop en geef er eentje cadeau aan jouw vader.

6) Bloembommen

Vind je jouw papa elk weekend in de tuin terug en wordt hij vrolijk van tuinieren? Geef hem een set handgemaakte bloembommen cadeau. De bloembollen bestaan uit zaden met klei en organisch materiaal en staan garant voor succes bij het ontkiemen.

7) Wenskaart voor Vaderdag

Laat Vaderdag niet voorbijgaan zonder een originele wenskaart. Maak jouw keuze uit onze selectie unieke wenskaarten voor Vaderdag en schrijf er jouw liefste boodschap op voor jouw papa. 

8) Een stijlvolle Kaweco pen

Of je vader nu een liefhebber is van minimalistisch design of een meer vintage uitstraling prefereert, er is een Kaweco-pen die bij zijn stijl past. Kaweco-pennen hebben een tijdloos en elegant ontwerp. Ze combineren klassieke elementen met moderne accenten, waardoor ze zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

 

9) Een hippe zonnebril van Izipizi

Een Izipizi zonnebril is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een modieus en trendy accessoire. Met de zomer in aantocht zal jouw papa bij het dragen van zijn zonnebril telkens aan jou denken, wat het cadeau extra speciaal maakt.

10) Een paraplu voor Vaderdag

Wedden dat een volgende regenbui een fijn gevoel losweekt? Schenk jouw papa een paraplu cadeau voor vaderdag en maak van elke plensbui een liefdevolle herinnering. Deze hippe paraplu's combineren telkens 2 kleuren. Bovendien zijn ze makkelijk op te bergen. Bestel jouw favoriete kleurencombi online en verras jouw papa op Vaderdag met een hippe paraplu

 

 

 

Met deze ideeën voor Vaderdag lukt het jou ongetwijfeld om een leuke cadeau voor Vaderdag uit te kiezen. Of jouw papa nu houdt van tuinieren, motorrijden of koersfietsen? In onze webshop vind je een gepaste sleutelhanger, broche of wenskaart voor elke hobby. Piep eens binnen in onze webshop of in ons winkeltje in Gent.