Moederdag Cadeau

  • Geplaatst op

Het perfecte moederdag cadeau: 8x tips en ideeën

Moederdag komt er weer aan, de perfecte gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. Zoek je een origineel moederdag cadeau om jouw mama extra in de watten te leggen? Wij hebben bij Mus in een Plas bijzonder veel cadeau ideeën. Scrol door onze cadeau ideetjes, laat je inspireren en bestel het cadeautje voor jouw mama in onze webshop.

Bloempot met rond gezicht

Deze bloempot van Madam Stoltz is een bijzonder fijn cadeau voor moeders die van planten houden. De schattige gezichtsuitdrukking zorgt meteen voor een leuke sfeer in huis. Bovendien is elke pot is uniek, dus als unieke cadeau voor moederdag kan deze wel tellen!

Mok, Mama

Dankzij deze mok denkt jouw koffie- of thee-drinkende mama dagelijks aan jou. Laat jouw mama's hart sneller kloppen met deze liefdevol gemaakte mok. Elke mok heeft zijn unieke touch doordat ze met de hand gemaakt worden.

Tegeltje, Sunflowers from me to you

Met dit tegeltje schiet je de hoofdvogel af: geef jouw mama bloemen die nooit verwelken! Dit tegeltje van Storytiles met zomerse zonnebloemen past op elke muur. Bestel dit zonnige muurtegeltje als cadeautje voor jouw mama en krijg meteen een ophangingsysteem geleverd.

Een geluksteen voor moeder

Op zoek naar een uniek en bijzonder cadeau voor moederdag? Maak kennis met deze lieflijke edelstenen cadeautjes met stijlvolle designs. Elk stuk is met de hand gemaakt en straalt een unieke energie uit die dient om te inspireren en te empoweren.

Vogelconcert met Zwitscherbox

Breng het bos in huis met deze doosjes van Zwitscherbox. Houdt jouw mama van boswandelingen of wordt ze graag gewekt door vrolijk vogelgekwetter? Dan plezier je haar sowieso met één van deze leuke Zwitscherboxen. Kies jouw favoriete design en bestel gemakkelijk online.

Een juweeltje voor Moederdag

Verras jouw mama met een trendy juweel van Murielle Perrotti, een Belgische juwelenontwerpster. Haar asymmetrische juwelen zijn bijzonder mooi en verfijnd. Koop een leuke set oorbellen voor Moederdag en zorg ervoor dat ze op tijd en stond ook aan jou denkt.

moederdag juweeltje Murielle Perrotti

Een hippe, duurzame tas van Susan Bijl

Het Nederlandse Susan Bijl draagt duurzaamheid en milieubehoud een bijzonder hart toe. Om de strijd aan te gaan met de plastic zak ontwierp Susan Bijl duurzame tassen met een kleurrijk design. Ondertussen zijn de bumbags van Susan Bijl één van de best verkochte items in onze webshop. Kies jouw favoriete kleur eruit voor jouw mama, en geef haar een hip en milieuvriendelijk cadeau.

 

 

 

Kaartjes voor moederdag

Een leuke kaart voor moederdag met een handgeschreven, liefdevolle boodschap... daar wordt een mama gelukkig van. Bestel een wenskaart voor moederdag, kruip in je pen, en laat jouw mama weten hoe bijzonder ze voor je is. 

Met deze cadeau ideeën voor moederdag is het makkelijker dan ooit om je moeder te verwennen op haar speciale dag. Heb je nog meer inspiratie nodig? Piep dan eens binnen in onze webshop of spring binnen in ons winkeltje in Gent.