Valentijnscadeau voor haar

  • Geplaatst op
Valentijnscadeau voor haar

10x Originele valentijnscadeau’s voor haar

Dat klopt, Valentijn nadert, de dag waarop we onze geliefde graag extra in de kijker zetten en haar liefst verrassen met een persoonlijk en uniek cadeau. Zoek jij een valentijnscadeau om haar te tonen dat je haar graag ziet? Plezier haar met een origineel cadeau voor Valentijn uit onze online shop.

Wij stellen je graag deze 10 leuke Valentijns cadeautjes voor, voor elk budget:

Ik-Pak-Je-In Tegeltje

De tegeltjes van Ik-Pak-Je-In zijn zo leuk om als cadeau voor Valentijn te geven. Je ontvangt de tegel in een katoenen zakje en mooi ingepakt. Met liefde gemaakt en ingepakt!

Mok, Ik hou van ons

Verras jouw geliefde met deze alleszeggende mok. 'Ik hou van ons' dat is alles wat telt, en zeker op Valentijn. Doordat de letters handmatig op de mok worden gedrukt, is elke tas uniek. Deze leuke Valentijn cadeau kan je in onze webshop kopen. 

Theelichthouder met hart

Plan je een romantische avond voor Valentijn dan mag deze theelichthouder met hart niet ontbreken. Zet de sfeer meteen goed en verlicht de ruimte met een warme, liefdevolle gloed.

Love to go

Ook deze liefdevolle attentie is gegarandeerd een schot in de roos. Verstop dit zakje met hartje erin in haar jas of laptopzak op Valentijnsdag en stuur haar in de loop van de dag een smsje om eens in haar jas of laptopzak te piepen. Valentijn kan niet meer stuk!

Beanie van Wolvis

Met deze beanie van Wolvis verover je zonder twijfelen opnieuw haar hart. De muts bestaat voor 100% uit merinowol waardoor ze zijdezacht aanvoelt. Verras jouw geliefde en bezorg haar warme oren deze winter.

 

LOVE theelichthouders

Verras jouw geliefde met een 'diner by candlelight' en creëer een romantische sfeer met deze 'LOVE' theelichthouders van Raeder, een ideale toevoeging van een Valentijnsdiner. Deze betoverende houders voor theelichtjes zijn niet enkel bronnen van licht; ze vertegenwoordigen tevens liefde en genegenheid.

Geluksbordje met gedichtje

Houd jouw vriendin van een vleugje poëzie en boezem je haar hart in met mooie woorden? Dan is de kans groot dat dit cadeautje voor Valentijn een schot in de roos wordt. Bekijk het van dichterbij in onze webshop of piep eens binnen in ons winkeltje in Gent.

Oorbellen van Murielle Perrotti

Niets zo leuk als een juweeltje dragen dat je van jouw geliefde hebt gekregen. En niets zo moeilijk als een leuk juweeltje kiezen voor jouw geliefde. Geen nood, wij kunnen jou vertellen wat de vrouwen die ons winkeltje bezoeken mooi vinden. En dat zijn oorbellen van Murielle Perrotti.

Kaarsje Ciska

Met zorgvuldigheid vervaardigd en doordrenkt met liefde, is dit kaarsje niet alleen een bron van licht, maar ook een symbool van genegenheid. Het straalt een rustgevende gloed uit, waardoor een kalme en warme sfeer ontstaat, perfect voor momenten van ontspanning of romantiek.

Keramische tegel, Together Apart

Deze tegel symboliseert een mooi verlangen, naar samenzijn en liefde. Vier jullie relatie met Valentijn en zet haar in de bloemetjes met dit originele Valentijnscadeau. Het keramische tegeltje wordt in een mooi doosje verpakt. 

 

Valentijn zorgt voor een mooi, innig moment tussen 2 geliefden. Ben je op zoek naar meer cadeau ideeën voor Valentijn? Neem dan een kijkje in onze webshop en vindt een geschenk dat bij haar of bij jou past. Vergeet niet om ook een Valentijnskaartje te kopen en jouw mooiste woorden voor haar neer te pennen. 

Zo, nu heb je alles in huis om van Valentijn een liefdevolle dag te maken. Veel plezier!