Kerstcadeau inspiratie

 • Geplaatst op
 • Door Katrien Hesters
 • Geplaatst in Kerst
Kerstcadeau inspiratie

Ben jij op zoek naar kerstcadeau inspiratie? Wij helpen jou bij Mus in een Plas graag een handje met onze tips voor het leukste kerstcadeau.

5x Kerstcadeau voor een vrouw

Op zoek naar een kerstcadeau voor jouw vrouw, vriendin of mama? Een kerstcadeau vinden voor haar, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Om jou uren peuteren, rondneuzen en aftoetsen te besparen, bezorgen wij jou onze originele kerstcadeaus voor een vrouw:

 1. Een sjaal: deze hippe sjaal van Wolvis bestaat voor 100% uit de kwalitatieve merinoswol. Bezorg haar warme winterdagen en verras haar met een heerlijk warme sjaal. Ontdek de verschillende kleuren op onze webshop.
 2. Een houten doosje van Zwitscherbox: kan jouw vrouw of mama best wat meer ontspanning gebruiken? Plezier haar dan met een Zwitscherbox geluiddoos en breng wat meer rust in haar leven met ontspannende vogelgeluidjes.
 3. Een juweeltje van Murielle Perrotti: verwen jouw mama, vrouw of vriendin met een set oorbellen van Murielle Perrotti. Haar juwelen vallen enorm in de smaak in ons winkeltje en zijn daar bovenop van pure Belgische makelij. En maak je geen zorgen, valt een ander juweeltje meer in de smaak? Dan kan het juweeltje makkelijk worden omgeruild in onze shop.
 4. Een erg leuk kerstcadeautje om een muur op te fleuren zijn onze storytiles. We hebben er bijzonder leuke in ons winkeltje in Gent, die je eveneens in onze webshop kan kopen. Snuister even rond en kies jouw favoriete muurtegeltje.
 5. Of verras haar met een kleurrijke en duurzame bumbag van Susan Bijl, net zo handig voor een dagje shoppen, of portemonnee en smartphone in weg te stoppen. 

Bestel meteen jouw inpakpapier voor Kerst erbij en zorg voor vuurwerk!

 

5x Kerstcadeau voor een man

Hopla, die tijd van het jaar dat we (misschien, misschien ook niet) onze hersenen pijnigen en halsstarrig zoeken naar een leuk kerstcadeau voor onze man, papa of vriend. Goed nieuws! Zoek niet verder, wij helpen jou graag met deze 5 tips voor een leuk kerstcadeau voor hem:

 1. Samen in de regen dansen onder een kleurrijke paraplu? Dat kan! Verras jouw man, vriend of familielid met een kerstcadeau dat kleur in huis brengt op druilerige dagen. Piep eens binnen of kies jouw kerstcadeau online.
 2. Of pak uit met een stijlvolle Kawéco vulpen: deze luxueuze vulpennen worden ontworpen en gemaakt in Duitsland en liggen bijzonder comfortabel in de hand.
 3. Drinkt jouw man, vriend of papa graag koffie of thee? Dan maak je hem misschien blij met een originele thee- of koffietas
 4. Wist je dat broches en bracelets voor mannen helemaal trendy zijn? Wij zijn alvast fan! Erg mooi op zowel een casual outfit als een klassevol pak. Kies er jouw favoriete item uit en bestel gemakkelijk online.
 5. Wil je jouw man overladen met complimentjes? Dan hebben wij wat jij zoekt. Dit doosje boordevol complimenten zorgt ervoor dat jouw man, vriend of jouw papa dagelijks met een glimlach aan jou denkt.

Vind je niet meteen waar je naar zoekt? Ontdek al onze kerstcadeaus in onze webshop of piep eens binnen in ons winkeltje in Gent.