Doosje Complimenten - Om je beter te voelen

€8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: 1-5 werkdagen

Geef een week lang elke dag een compliment met dit doosje met 7 fijne teksten als "Jij bent goud waard" of "Jij bent onmisbaar" 

Hoe je een week lang iemand een compliment, een goed gevoel en als bonus een goed verhaal cadeau geeft? Door ze dit fijne doosje te schenken. Een presentje die ze vertelt dat ze goud waard zijn. En onmisbaar. En nog veel meer.

Het doosje, dat per post verstuurd kan worden, bevat zeven complimentjes. Voor elke dag van de week eentje. Het doosje heeft overigens nog meer inhoud. Het heeft als extraatje een goed verhaal in zich. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die door het maken van deze complimentjes een zinvolle bijdrage levert aan mooie producten. 

Want waardering krijgen voor geleverd werk, dat wil toch iedereen? Elk mens wil plezier hebben in zijn of haar werk. Iedereen wil blij zijn. Zo simpel is het.

Dus ben jij op zoek naar een klein maar fijn cadeau? Een cadeau met een goed verhaal? Een cadeau voor iemand die het verdiend een week in het zonnetje gezet te worden? Een cadeau dat niet alleen leuk is om te geven en om te krijgen, maar dat ook nog eens een goed doel steunt? Stop met zoeken, je hebt het gevonden!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen