Lichthuisjes

  • Geplaatst op
  • Door Katrien Hesters
  • Geplaatst in Kerst
Lichthuisjes

Maak jij het binnenshuis ook graag gezellig op koude, donkere dagen? Of je nu een knusse filmavond gepland hebt, of je familie komt op bezoek voor een feestmaal, krijg 10/10 voor sfeer en gezelligheid met onze porseleinen lichthuisjes!

Kaarslicht brengt sowieso warmte en sfeer met zich mee. Maar soms mag het iets meer zijn dan gewoon een simpel theelichtje aansteken. Plaats je kaars eens in een lichthuisje van Räder!

Het sneeuwwitte, ongeglazuurde porselein laat de warme gloed van de kaars door de open ramen of deuren schijnen, waardoor het lijkt alsof er binnen een gezellig feesttafereel aan de gang is. Plaats het huisje op de feesttafel als tafeldecoratie, of op de schouw of vensterbank als kerstversiering. Tip: de huisjes zijn zelfs zonder brandende kaars een meerwaarde aan jouw interieur! De perfecte combinatie van stijl en sfeer.

Met één huisje licht je ruimte ongetwijfeld al op. Wil je het nóg gezelliger maken? Combineer verschillende huisjes tot een straat of dorp. En wie weet, als we samen genoeg witte, porseleinen lichthuisjes laten branden, wordt het dit jaar misschien wel een witte Kerst?

Elk jaar brengt het Duitse merk Räder nieuwe lichthuisjes op de markt, om jouw eigen collectie aan te vullen of iemand anders gelukkig te maken. De lichthuisjes en andere theelichthouders (in de vorm van engeltjes, bijvoorbeeld) van Räder zijn in de webshop en in onze winkel te verkrijgen.