10x Kerstcadeau inspiratie

 • Geplaatst op
 • Door Katrien Hesters
 • Geplaatst in Kerst
 10x Kerstcadeau inspiratie

Ben jij op zoek naar kerstcadeau inspiratie? Wij helpen jou bij Mus in een Plas graag een handje met onze tips voor een origineel kerstcadeau.

5x Kerstcadeau voor een vrouw

Op zoek naar een kerstcadeau voor haar? Een kerstcadeau vinden voor jouw vrouw, voor jouw mama of een vriendin… dat loopt niet altijd van een leien dakje. Om jou uren peuteren, rondneuzen en aftoetsen te besparen, bezorgen wij jou onze favoriete kerstcadeaus voor haar:

 1. Een muts: deze hippe beanie van Wolvis bestaat voor 100% uit de kwalitatieve merinoswol. Bezorg haar warme winterdagen en verras haar met een muts. Ontdek de verschillende kleuren op onze webshop.
 2. Een bullet journal: is jouw vrouw of vriendin vaak verzonken in gedachten of weet ze geen blijf met de 1001 nieuwe ideeën die dagelijks door haar hoofd razen? Dan kan een bullet journal haar helpen om gedachten te ordenen. Je weet wat ze zeggen over de kracht van gedachten!
 3. Een juweeltje van Murielle Perrotti: verwen jouw mama, vrouw of vriendin met een set oorbellen van Murielle Perrotti. Haar juwelen vallen enorm in de smaak in ons winkeltje en zijn daar bovenop van pure Belgische makelij. En maak je geen zorgen, valt een ander juweeltje meer in de smaak? Dan kan het juweeltje makkelijk worden omgeruild in onze shop.
 4. Een erg leuk kerstcadeautje om een muur op te fleuren zijn onze story tiles. We hebben er bijzonder leuke in ons winkeltje in Gent, die je eveneens in onze webshop kan kopen. Snuister even rond en kies jouw favoriete muurtegeltje.
 5. Of verras haar met een boeket droogbloemen, een kleurrijk en tegelijk duurzaam kerstcadeau. Dit voor jou gekozen boeket is verpakt in een verzenddoos verpakt en geraakt zo zonder kreuken bij jou thuis.

5x Kerstcadeau voor een man

Hopla, die tijd van het jaar dat we (misschien, misschien ook niet) onze hersenen pijnigen en halsstarrig zoeken naar een leuk kerstcadeau voor onze man, papa of jouw vriend. Goed nieuws voor jou! Zoek niet verder, wij helpen jou graag verder met deze 5 tips voor een leuk kerstcadeau:

 1. Samen in de regen dansen onder een kleurrijke paraplu? Dat kan! Verras jouw man, vriend of familielid met een kerstcadeau dat kleur in huis brengt op druilerige dagen. Piep eens binnen of kies jouw kerstcadeau online.
 2. Of pak uit met een stijlvolle Kawéco vulpen: deze luxueuze vulpennen worden ontworpen en gemaakt in Duitsland en liggen bijzonder comfortabel in de hand.
 3. Onze sfeervolle lichtboekjes vormen een originele kerstcadeau voor een man die houdt van sfeer en gezelligheid. Je kan de lichtboekjes openen of sluiten, en gemakkelijk opladen met een kabeltje.
 4. Wist je dat armbanden voor mannen helemaal trendy zijn? Wij zijn alvast fan! Deze leren armband bestaat uit 4 bandjes en werd afgewerkt met een bruine parel. Erg mooi op zowel een casual outfit als een klassevol pak. De sluiting met magneet zorgt voor een makkelijk gebruik.
 5. Wil je jouw man overladen met complimentjes? Dan hebben wij wat jij zoekt. Dit doosje boordevol complimenten zorgt ervoor dat jouw man, vriend of jouw papa dagelijks met een glimlach aan jou denkt.

Vind je niet meteen waar je naar zoekt? Ontdek al onze kerstcadeaus in onze webshop of piep eens binnen in ons winkeltje in Gent.