DecoBird - Pink Robin

€25,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-5 dagen

Vakkundig houtgesneden en levensechte houten vogel
DecoBird Pink Robin is een schattige kleine houten vogel die kleur en een vrolijke sfeer toevoegt, waar je hem ook neerzet. Een vleugje exotische natuur toevoegen aan de boekenplank, vensterbank of dressoir verspreidt vreugde in het alledaagse.

Dit charmante vogelbeeld is in Zweden ontworpen en handgemaakt met behulp van milieuvriendelijke materialen, zoals met de hand gesneden hout en milieuvriendelijke verf. Omdat de vogels handgemaakt zijn, bezit elk stuk delicate variaties in detail, waardoor elk individu persoonlijkheid krijgt.

Over de Roze Robin
Het roze roodborstje maakt zijn thuis in de koele, gematigde bossen van Zuidoost-Australië. Het is een van de 49 Australaziatische roodborstjes.

Beide geslachten hebben een zwarte snavel, bruine ogen en poten. Het mannetje heeft een witte vlek op zijn voorhoofd, felroze borst, grijze vleugels, stuit en rug, terwijl het verenkleed van het vrouwtje grijsbruin is. Ze bouwen hun nest in de vork van een boom ongeveer vijf meter boven de grond met behulp van mos, spinnenwebben, veren en vacht.

Ze creëren onze handgemaakte DecoBirds in nauwe samenwerking met ornithologische experts, productontwerpers en bekwame ambachtslieden. Het resultaat is een steeds groter wordende familie van vogels waarbij elk stuk uniek is.

DecoBirds zijn perfecte cadeaus voor vogel- en natuurliefhebbers. Thuis zijn het charmante decoraties en designelementen die geschikt zijn voor moderne en meer genereuze stijlen. Hun levensechte uiterlijk maakt ze ideaal in educatieve omgevingen en scholen gebruiken ze als leermiddelen en speelse klasdecoraties. Dankzij hun authentieke, gedetailleerde uitdrukking zijn ze ook geliefd als verzamelobject.

Pink Robin in andere talen
Wetenschappelijke naam: Petroica rodinogaster
Nederlands: Zwart-roze Vliegenvanger
Frans: Miro Incarnat
Duits: Rosaschnäpper
Italiaans: Petroica Rosa
Spaans: Petroica Encarnada
Zweeds: Skär sydhake

0 sterren op basis van 0 beoordelingen