Color Ring - Enamel - Blue

€20,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Onze eenvoudige emaille ringen zijn gemaakt om je look het hele jaar door kleur te geven.
Maak je eigen persoonlijke mix of draag ze individueel.

Houd er rekening mee dat de emaille ringen handgemaakt zijn. Daarom kunt u kleine onregelmatigheden op het oppervlak aantreffen. Dit is het mooie van handgemaakte sieraden.

Dikte: 2,5-3 mm
Materialen: messing, emaille

SIERADEN ONDERHOUDSGIDS

Materialen & Onderhoud
We werken met 925 Sterling Zilver, ofwel verguld, als puur zilver, bedekt met email, parels of andere stenen of met ruthenium plating. In sommige van onze ontwerpen gebruiken we ook messing als basis met bijvoorbeeld zilveren of vergulde platen. Veel van onze ontwerpen bestaan ​​uit verschillende materialen in één sieraad. In de beschrijvingstekst kunt u altijd lezen welke materialen er op elk sieraad zijn gebruikt. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat algemene slijtage een bepaalde levensduur veroorzaakt met betrekking tot zowel de goud- als de ruthenium-plating. Dit is normaal en wordt niet beschouwd als een legitieme reden om een ​​klacht in te dienen.
Helaas is het niet mogelijk om te voorspellen hoe lang de beplating meegaat - het wordt bepaald door verschillende factoren; pH van uw huid, blootstelling aan chemicaliën (parfum, haarlak, nagellak, zeep etc.), vet, hoge temperaturen, hoeveelheid zweet en algemeen gebruik. U kunt altijd naar uw plaatselijke goudsmid gaan en uw sieraden opnieuw laten vergulden.

Harde Oppervlakken
Wij raden u ten zeerste aan om ringen af ​​te doen als u met harde voorwerpen zoals gereedschap moet werken of als u voorwerpen met harde oppervlakken optilt.

Handwas & Lotions
Doe je sieraden af ​​tijdens het baden en zwemmen, maar ook als je je handen wast en lotion aanbrengt.

Schoonmaak
Gebruik vaak een zachte doek om vet en vuil af te vegen om je sieraden schoon en glanzend te houden - voeg eventueel een druppel water toe.

Zilveren Reiniging
Wij raden zilverreiniger aan - maar alleen voor niet-vergulde sieraden.

Chemicaliën
Doe je sieraden af ​​voordat je ze schoonmaakt. Chloorbleekmiddel is zeer schadelijk - net als andere chemicaliën in het algemeen. Parfum inbegrepen.

Sport & Beweging
Doe je sieraden af ​​tijdens het sporten.

Zonlicht & Luchtvochtigheid
Plaats uw sieraden niet in direct zonlicht of op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers.

Sieraden opslag
Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan in het zakje met rits in een sieradendoosje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen