DecoBird - Flying Redstart

€33,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-5 dagen

DecoBird Flying Redstart is een vreugdeverspreidende decoratie waar het hele gezin dol op zal zijn. Dit prachtige handwerkstuk is rijk aan levensechte details die het karakter van de vogel vastleggen en een warme, natuurlijke sfeer in je huis creëren. De vogel heeft zijn vleugels gespreid in typische 'roodstaartstijl' en past met zijn prettige neutrale kleurenpalet in veel interieurstijlen.

Aan zijn rug heeft de vogel een hennepkoord zodat je hem gemakkelijk kunt ophangen waar je maar wilt. Het is een prachtige raamdecoratie, maar het vliegt net zo goed over het nachtkastje. Waar het ook zweeft, het wordt een opvallend knutselstuk dat door jong en oud wordt gewaardeerd. Zowel de vogelliefhebber als de designgoeroe zullen dit graag cadeau krijgen. Dat wil zeggen, als je de drang kunt weerstaan ​​om het voor jezelf te houden.

DecoBird Flying Redstart is in Zweden ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen, zoals houtsnijwerk, milieuvriendelijke verf en hennep. Elke handgemaakte vogel bevat een ongelooflijke rijkdom aan details en de prachtige variaties geven persoonlijkheid aan elk individu.

Wetenschappelijke naam: Phoenicurus phoenicurus

Roodstaart in andere talen:
Nederlands: Roodstaart
Frans: Rougequeue à front blanc
Duits: Gartenrotschwanz
Italiaans: Codirosso
Spaans: Colirrojo Real
Zweeds: Rödstjärt

0 sterren op basis van 0 beoordelingen