Wenskaart - Hieperdepiep hoera - Postkaart + Enveloppe

€3,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Vrolijke verjaardag- of felicitatiekaart met een band vol dieren. Een hert met een cello, een vos achter de drums, de das die gitaar speelt en een muis met saxefoon, wat een gezelligheid! Een mooie originele illustratie die verstuurd kan worden met een verjaardag of andere gelegenheid of die als uitnodiging voor een feestje kan dienen. Maar ook leuk in een lijstje voor aan de muur. Daarnaast kan je hem natuurlijk ook bij een cadeautje stoppen. Altijd leuk om een kaartje te sturen of in huis op te hangen!

De illustraties zijn met de hand getekend en in kleine oplages gedrukt op mooi, dik structuurpapier (Tintoretto Gesso, 350 grams). Net een klein schilderijtje! Het formaat van de kaarten is A6 (10,5 x 14,8 cm), dit is gelijk aan een normale ansichtkaart.

Ook de achterkant van de kaart heeft een mooi ontwerp gekregen met kleurrijke lijntjes voor de naam, het adres, woonplaats en postzegel en natuurlijk een leuke illustratie. Het enige wat jij hoeft te doen is je boodschap erop te schrijven en de anichtkaart te versturen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen