Oorbel Stud - Bouquet Rose Quartz - Goud - Single

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-5 werkdagen

Let op: deze oorbel wordt apart verkocht en niet als paar.

De Bouquet-collectie is ontworpen als een abstractie van een boeket bloemen. Bouquet bestaat uit kleine clusters van parels, emaille en fijne kristallen die zijn samengevoegd tot kleine, delicate boeketten.

Bouquet werd al snel een van onze populairste collecties.

De prachtige Bouquet Rose Quartz combineert een zeer gepolijste vergulde kraal met rozenkwarts en paars emaille. De drie kleine kralen zijn gemaakt in verschillende maten, wat een prachtige dimensie van evenwicht creëert voor het delicate boeket.

Materialen: verguld messing, 50% gerecyclede materialen, 18K, emaille, rozenkwarts
Oppervlak: glanzend
Afmetingen: 8 mm x 11 mm
Sieraden van LULU Copenhagen zijn altijd nikkelvrij.

Let op: onze emaillekleuren worden met de hand gemengd, wat een kleine variatie in de individuele productie kan veroorzaken. Tegelijkertijd kunnen de schermresolutie en kleurinstellingen op digitale apparaten ervoor zorgen dat de kleuren op de afbeeldingen anders lijken dan de daadwerkelijk gebruikte kleuren.
Houd er rekening mee dat zoetwaterparels variëren in grootte en vorm. Dat is de schoonheid van de natuur.

We selecteren natuurstenen en zoetwaterparels met grote zorg. Maar we gaan er nog steeds van uit dat natuurlijke materialen verschillen in vorm en kleur. We vinden het geweldig dat geen twee stenen precies hetzelfde zijn. Als u besluit om een ​​set te kopen, proberen we altijd een mooie match te maken.

Onze afbeeldingen zijn indicatief, want twee stenen zullen nooit precies hetzelfde zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen