Magneet Roodborstje - 4,9 x 5,3 x 1,2cm

€7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: 1-5 werkdagen

Handgesneden vogelkop met inzetmagneet.

Gewicht: 7g
Afmetingen: L: 49 x B: 12 x H: 53 mm
Kwaliteit: met de hand gesneden hout, niet-giftige verf

De roodborstjemagneet is een realistische vogelkop, uit lindehout gesneden en met de hand beschilderd met milieuvriendelijke verf.

Over het roodborstje:
Met zijn schattige uiterlijk, zijn roestrode slabbetje en zijn zwarte peperbolletjesogen is het roodborstje een gemakkelijk te herkennen vogel in de tuin. Het is een keurige kleine vogel die zich normaal gesproken voedt met insecten en larven die hij uit holtes in bomen en schors kan steken. Het vindt het daarom moeilijk om te overwinteren in koude klimaten, en sommige individuen kiezen ervoor om voor de winter naar het zuiden te migreren. Maar anderen veranderen hun dieet in zaaizand en bezoeken vogeltafels. Helaas sterven veel roodborstjes voortijdig – slechts tien procent van de roodborstjes overleeft het eerste levensjaar.

Het roodborstje is een frequente bezoeker in de tuin, maar slechts één voor één! Een roodborstje verjaagt elk ander roodborstje dat het territorium nadert. Volgens mythen en legendes brengt het roodborstje geluk en beschermt het je huis.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen