Lunch Break, Powder Pink

€139,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-5 dagen

De Lunch Break is dé leren tas voor je favoriete moment van de dag. Een handzame poeder roze tas voor dames, formaat lunchtrommel, met aan de binnenkant een zeefdrukprint van dat leuke lunchtentje op de hoek. En compact als-ie is, biedt de Lunch Break binnenin toch verrassend veel ruimte. Zoals bij elke Keecie-tas letten wij niet er namelijk niet alleen op dat deze er van buiten mooi uit ziet, maar ook dat deze een praktische indeling heeft. Met voldoende vakjes om alles in op te bergen en een veilige drukknoop aan de onderkant.

Heb je toch behoefte aan iets meer ruimte dan is er de Off Duty schoudertas. Dezelfde vintage uitstraling, in dezelfde 15 kleuren verkrijgbaar maar dus net een slag groter én met een andere print.

Mocht je overigens niet zeker weten welke kleur je wil, dan kun je een set van maximaal 5 kleurenstaaltjes aanvragen. Kun je thuis op je gemak kijken of de kleur die je in je hoofd hebt past bijvoorbeeld bij de kleur van je jas.

Aan de binnenzijde een print van de gevel van een lunchtentje
Ruim binnenvak en een ritsvak voor een telefoon of een kleine portemonnee (groot genoeg voor bijvoorbeeld de Cat Chase small)
Onder de flap aan de voorkant twee vakjes voor pasjes
Sluit met een drukknoop aan de onderkant
Verstelbare schouderband, afmeting: 132cm -140cm

Formaat: 20 x 12 x 6 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen