Kaweco Set Skyline - Macchiato - Pen + Ink + Clips + Box

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-5 dagen

Vulpen: Verleidelijk, warm en smaakvol - net als de warme drank zelf, is de kleur macchiato een geweldige aanvulling op onze Skyline-serie. Daarom is de vulpen de perfecte partner voor energieke teken- en schetssessies.

In 1911 ontstond er iets opmerkelijks onder de naam Kaweco Sport. De pocket vulpen meet slechts 10,5 cm in gesloten toestand en kan daarom gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Met de dop erop, groeit hij uit tot een normale grootte van 13 cm.

Schrijfsysteem: Vulpen
Materiaal: kunststof
Kleur: Macchiato
Lengte geplaatst: 13 cm
Lengte gesloten: 10,5 cm
Gewicht: 20 gram

Inkt: Elke Kaweco inktcartridge bevat 1 ml originele Kaweco inkt
De inktpatronen van Kaweco zijn verkrijgbaar in internationale standaardformaten en zijn daarom overal ter wereld verkrijgbaar.
Gewoon het handvat met de veer losdraaien, het lege inktpatroon eraf trekken, een nieuwe inktpatroon plaatsen en u kunt verder schrijven.

Kleur: Caramel Brown

Clips :Rechte lijnen, subtiel logo en zilver. Niet alleen functioneel, maar ook optisch is dit accessoire een upgrade voor elke Kaweco.

Kleur: Zilver

Box: Deze blikken doos van Kaweco is iets bijzonders. Verschillende ronde, discreet in reliëf gemaakte Kaweco-logo's op een eenvoudig ontwerp. De blikken doos herinnert velen misschien aan hun schooltijd waar je zo'n blikken doos als etui gebruikte.

Materiaal: blikken plaat
Kleur: Zilver
Afmetingen: 12,4 x 5,4 x 2,2 cm

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen