Cadeaudoosje "Mama in the making"

€8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-5 werkdagen

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Of kies voor een van onze cadeaudoosjes. Deze doosjes zijn gevuld met een houten standaardje, kaart met quote, een poppetje en setje droogbloemen. Kant-en-klaar om iemand cadeau te geven!

Afmeting 6,5 x 10 cm

LET OP! Zowel de droogbloemen als de poppetjes kunnen afwijken van de foto qua soort en kleur. Voor de droogbloemen zijn wij afhankelijk van onze leverancier. Wij proberen zo veel mogelijk gelijke soorten kleuren te gebruiken. Wanneer er andere kleuren worden gebruikt zijn dat altijd zachte kleuren of kleuren in dezelfde lijn dus wanneer er beige of bruin is afgebeeld zal er nooit paars, blauw etc. worden gebruikt. Wij zorgen altijd dat het een mooi geheel is.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat er veel aandacht besteden wordt aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen