Zonnebril - #D - Misty Blue

€40,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Als in een droom neemt onze Daydream-collectie lente-zomer 2023 je mee naar een wereld waar verbeelding koning is. Licht, doorschijnendheid en kleur krijgen een nieuwe dimensie, aan de grenzen van de werkelijkheid. Open je ogen: de droom begint nu.

Misty Blue Van dichtbij is niet te zien of de bril is versierd met een strakblauwe lucht of zachte, wattenachtige wolken. Een verfrissend briesje is hier, met warmte niet ver achter. Gradiëntlenzen brengen ons van diepblauw naar azuurblauw. Een model dat u de vrijheid geeft om het decor van uw dromen te kiezen.

#D SUN - Zonnebrillen
De zon zendt zichtbare en onzichtbare elektromagnetische golven uit. De meest schadelijke onzichtbare stralen zijn ultraviolette (UV) stralen, die zelfs bij bewolkt weer gevaarlijk zijn, aangezien niet meer dan 10% door wolken wordt geabsorbeerd.

Kat. 3 zonnebrillen
Ultraviolette (UV) stralen beschadigen oogcellen, wat leidt tot ziekten van verschillende ernst. SUN zonnebrillen met 100% UV, categorie 3 glazen beschermen tegen verblinding en filteren 100% van de ultraviolette (UV) stralen.

Flexibele armen
Flexibele en comfortabele armen, met veerscharnieren, die zich aanpassen aan alle gezichtsvormen en -maten

Daydream - Collectie SS23
Wij geloven dat dromen nooit mogen eindigen, daarom is onze nieuwe lente-zomer 2023 collectie ontworpen om dit magische gevoel overdag te brengen. Geïnspireerd door een wakkere mijmering, is Daydream een ode aan loslaten en je fantasie de vrije loop laten - een manier voor ons om je mee te nemen op een avontuur ver, ver weg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen