Verliesboekje - Bezoek van mevrouw rouw

€18,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Levertijd: 1-5 dagen

Wat doe je als je plotseling bezoek van mevrouw Rouw krijgt? Je bent lekker thuis, en ineens belt mevrouw Rouw aan…⁠ ⁠Daarover gaat dit prachtig geïllustreerde, symbolische Verliesboekje.

“Tot nu toe was het een dag als alle andere geweest – tot de bel ging. ‘Gaat de bel altijd zo hard?’ zegt hij alsof er nog iemand is om hem te horen. Hij spiekt door het raam en herkent haar meteen. Ze had vroeger ook een keer bij hem thuis voor de deur gestaan. Toen had hij zijn vader horen zeggen: ‘Goh, jij bent laat.’ Maar hij wist toen al: Mevrouw Rouw is nooit te laat.

Het schiet hem opeens te binnen dat mevrouw Rouw al een paar keer had gebeld. Maar ze had geen concrete datum genoemd aan de telefoon, dus had hij nog niks in zijn agenda geschreven.

En nu is ze er ineens.”

Zo begint het Verliesboekje.

Dit boekje kun je bijvoorbeeld sturen in plaats van een condoleancekaart en past heel mooi als je net iets meer wilt sturen. 
Dit Verliesboekje dat je per post voor 2 postzegels kan versturen (en dan is er zelfs nog ruimte om er een klein briefje bij te doen). Het kleine boekje komt met drie mooie wenskaarten.

Het Verliesboekje kwam tot stand in samenwerking met
Schrijver: Babet te Winkel
Illustrator: Djenne Fila
Redacteur: Kiki Bolwijn
Handlettering: Pyhai
Vormgeving: Romy Hommersom

0 sterren op basis van 0 beoordelingen