Kakkerlakjes - Puzzelwork - Categorie: Groei, Thema: Minicursus - Boekje + envelop

€8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Het wordt weer zomer en menigeen sleept zich vol tegenzin de sportschool in.
Sprinten op de loopband, eindeloos baantjes trekken in het zwembad of misschien gewoon een extra zonnegroet op de yogamat, allemaal ten doele van ‘gezonder’ leven.
Alhoewel… de sportschool staat altijd vol enge te-gespierde mannen, het zwembad ligt vol jengelende kinderen en die yogamat is al zó lang niet gebruikt, dat je eigenlijk niet eens meer weet waar hij is. Gelukkig is hiervoor een oplossing; misschien is al dat gezweet eigenlijk helemaal niet nodig!
Vanaf nu kraak je niet je rug, maar je hersenen. Het Kakkerlakje Puzzelwork-out  introduceert de Woordgrap Puzzel Work-out Methode (WPWM voor intimi). Lachen en puzzelen zijn allebei hartstikke gezond en je hoeft er niet eens die vale sportlegging voor op te graven!

Ingenieur en creatieveling Wisse Beets en illustrator Merel Corduwener werkten samen aan Puzzelwork-out. Zij maken ook het Woordgraptogramboek en zijn experts in de kunst van de woordgrap. Corduweners tekeningen van, bijvoorbeeld, de ‘Top 2000-poot’ en de welbekende ‘Skiwi’ introduceren je tot woordgrappuzzels, zodat je aan het eind van de vijfstappenmethode zélf een Woordgraptogram kunt oplossen. Oké, toegegeven, die perfecte summer six-pack gaat de WPWM je misschien niet geven, maar zoals Beets schrijft:

Is dit een grap? Jazeker! En toch is het ook serieus. Want de combinatie van puzzelen en lachen is gewoon écht heel goed voor je.

Zo hoef je dus niet het lachertje van de sportschool te zijn. Gewoon in de rust eigen huizes puzzel jij je gezond: Puzzelwork-out is het perfecte cadeau voor zowel de ervaren puzzelaar als de beginnend woordgrappenmaker. En wie weet, misschien komt die bikini body er ook nog wel eens van.

Tekst: Wisse Beets
Beeld: Merel Corduwener
Thema: minicursus
Categorie: groei

Kakkerlakjes zijn verstuurbare boekjes. Zestien pagina’s vol prachtige teksten en illustraties van gevestigd en aanstormend talent. Elk boekje is duurzaam gedrukt in Nederland, gebonden met een cahiersteek en wordt geleverd met bijpassende envelop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen