Decobird Black - Chinned Hummingbird (set van 2)

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-5 dagen

Handgemaakte houten kolibries uit de bossen van Noord-Amerika
Creëer een op de natuur geïnspireerd gevoel in je huis met een paar levensechte handgesneden kolibries. DecoBird Black-chinned Hummingbird weerspiegelt het voortreffelijke dieppaarse verenkleed van de soort, en het vogelpaar komt in twee typische kolibriehoudingen.

De vogels hebben een hennepkoord op hun rug, waardoor je ze gemakkelijk voor je raam, bloemstuk of zelfs in de kerstboom kunt hangen. Hun tengere maar gedetailleerde figuur fascineert jong en oud en is het perfecte cadeau voor vogelliefhebbers en trendgoeroes.

Onze ontwerpers, ornithologie-experts en ambachtslieden werken samen om deze opmerkelijk levensechte houten vogels te creëren. De vogels zijn handgemaakt met behulp van traditionele ambachtelijke methoden in materialen die zacht zijn voor het milieu, zoals hout, milieuvriendelijke verf en hennep. Handgemaakt zijn betekent dat elke vogel uniek is, en de kleine variaties in hun details geven persoonlijkheid aan elk stuk.

Over kolibries met zwarte kin
De kolibrie met zwarte kin is relatief klein, ongeveer 8,25 cm lang en weegt slechts 3 g. Hij leeft op een dieet van nectar en kleine insecten, maar bezoekt suikerwatervoeders in tuinen.

Zwartkinkolibrie in andere talen:
Wetenschappelijke naam: Archilochus alexandri
Nederlands: Zwartkinkolibrie
Nederlands: Zwartkinkolibrie
Duits: Schwarzkinnkolibri
Italiaans: Colibrì mentonero
Spaans: Colibrí gorjinegro
Zweeds: Svarthakad kolibri

Afmetingen L: 90 W: 40 H: 30 mm, L: 80 W: 30 H: 30 mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen