DecoBird - Rufous Hummingbirds (set van 2)

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 1-5 dagen

Bewonder een van 's werelds kleinste vogelsoorten, natuurgetrouw afgebeeld in handgesneden hout. DecoBird Rufous Hummingbird heeft een aangenaam roestrood verenkleed en het paar toont twee typische kolibriehoudingen.

Op hun rug hebben de vogels een touwtje van hennep zodat je ze gemakkelijk kunt uitstallen waar je maar wilt. Hang ze voor het raam of laat ze boven het nachtkastje zweven. Waar je ze ook hun vleugels laat spreiden, deze prachtige knutselstukken verrukken ornithologen van alle leeftijden. Hun ingewikkelde details verspreiden de rustgevende sfeer van de natuur door je huis en ze zijn het perfecte cadeau voor zowel dierenliefhebbers als trendgoeroes.

DecoBird Rufous Hummingbird is Zweeds ontworpen en handgemaakt met behulp van traditionele ambachtelijke methoden. De materiaalkeuze is milieubewust en de ambachtslieden creëren de authentieke vogels uit houtsnijwerk, milieuvriendelijke verf en hennep. Het ambachtelijke productieproces zorgt voor kleine variaties tussen elk stuk en, net als in de natuur, is elke vogel uniek.

Over Rufous kolibries
De kleine Rufous-kolibrie weegt tussen de 2 en 5 g en is 7 tot 9 cm lang. De mannetjes hebben een feloranje tint en in het juiste licht lijken ze te gloeien als hete kolen. Ze broeden in open gebieden, parken, tuinen en zelfs bossen.

Wetenschappelijke naam: Selasphorus rufus

Rufous Hummingbird in andere talen:
Nederlands: Rosse Kolibrie
Frans: Colibri roux
Duits: Rotrücken-Zimtelfe
Italiaans: Colibrì rossiccio
Spaans: Colibri Rufo
Zweeds: Rostkolibri

0 sterren op basis van 0 beoordelingen