Pin - Off to see the world

€13,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Onze geweldige pins geven je toegang tot voorheen gesloten deuren: carrière, geld, high snobisme zijn nu binnen handbereik.

Typealive spelden zijn gemaakt van messing, gepreegd, verguld en zitten vast met een vlindersluiting met beschermkapje. WAUW! Het beschermkapje voorkomt dat je jezelf prikt. De productie in de fabriek maakt van elke pin een uniek exemplaar. Handgemaakt in Duitsland.

Klinkt dat goed? Het wordt nog beter. De pin wordt geleverd met een bijpassende kaart. De kaart is geperforeerd en houdt de pin op zijn plaats. Dit zal je hart doen vliegen. Beloofd!

Gelimiteerd tot 200 stuks! Wie het eerst komt het eerst maalt!

formaten
Speld = Ø ca. 15 mm
Kaart = DIN A7, 2 pagina's, de achterkant is blanco.

materiaal
De speld is gemaakt van messing, verguld en zit vast door een vlindersluiting met beschermkapje. Handgemaakt in Duitsland.

afdrukken en papier
Vierkleuren offsetdruk op ongestreken papier (400 g/m²). De achterkant is onbedrukt. Met liefde ontworpen en lokaal geproduceerd.

zorg
De kleuren kunnen enigszins afwijken van de originele kleuren, afhankelijk van de monitorinstellingen.

Tip
Edelmetalen krijgen na verloop van tijd een patina en worden donkerder. Om de glans op te frissen, poetst u de sieraden eenvoudig op met een metalen of zilveren poetsdoek. Regelmatig onderhoud kan de levensduur aanzienlijk verlengen. Als het sieraad lange tijd niet is schoongemaakt, kan de patina eraf gaan. Nu denk je: "WTF!" Maar hey, dat is niet schadelijk en kan gemakkelijk worden afgewassen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen