Top Secret, Coral

€89,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-5 dagen

Pssst…ik zal je eens een geheim vertellen. Wij zijn zo trots als een pauw op dit ontwerp. Daarom vind je deze vogel terug op de print aan de binnenkant. En het kleine vogeltje ernaast is een koolmeesje wiens getsjilp ons altijd vrolijk stemt.

De Top Secret is een leren clutch en portemonnee in één. Je bent dus binnen een handomdraai klaar om op pad te gaan en dan heb je alles bij je wat je nodig hebt. De sluiting bevindt zich aan de achterkant waardoor het uitermate veilig is om je kostbaarheden aan deze rode portemonnee/clutch toe te vertrouwen. 

Drie ruime vakken

Omdat je in deze clutch naast je geld en pasjes, ook je telefoon en lipgloss kwijt moet kunnen, hebben wij drie vakken over de hele breedte gemaakt. Eén daarvan is een ritsvak. Maar er zitten nog veel meer vakjes in. Daar lees je meer over bij ‘Details’. En aan de zijkant van de portemonnee zit sowieso een handige lus om je Top Secret goed te kunnen bewaken. 

  • een print van een pauw en een koolmeesje die elkaar in de boomtoppen hun geheimen toevertrouwen
  • twee grote binnenvakken over hele breedte van de clutch
  • een ruim ritsvak voor kleingeld, ook over de hele breedte
  • twee handige vakjes voorop, voor pasjes die je vaak gebruikt
  • vier extra vakjes voor nog meer pasjes of bonnetjes
  • bandje aan de zijkant voor om je pols
  • sluit met drukknoop aan de achterzijde

    Formaat: 22 x 10,5 cm 

Al onze tassen, etuis en portemonnees worden met liefde gemaakt in een familie naaiatelier in Polen. Elk Keecie artikel is dus volledig handgemaakt en uniek!
Dit item is gemaakt van gekleurd leer. We gebruiken hiervoor 100% hoogwaardig leer dat speciaal voor ons in Italië wordt gemaakt. Het is een semi aniline leersoort. Dit betekent dat het leer niet ingeprent is en voorzien is van een dun beschermlaagje waardoor je de structuur mooi blijft zien. Hierdoor is geen enkele Keecie tas hetzelfde!
Alle Keecie artikelen zijn aan de binnenkant voorzien van een originele Keecie print die met de hand is gezeefdrukt met een verf op waterbasis.
Voor onze ritsen gebruiken wij sterke YKK ritsen.
Onze drukknopen zijn van het merk Prym.

Behandelen
Je kunt alle Keecie artikelen gemakkelijk schoonmaken met milde zeep.
Het leer hoeft niet ingespoten te worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen