4 weken vóór Kerst: heb jij jouw adventskalender al in huis?

Begint het bij jou ook al te kriebelen om een kerstboom in huis te halen en sfeervolle kerstverlichting op te hangen? Als je het daar nog iets te vroeg voor vindt (want ja, de Sint moet wel nog langskomen hé), dan kan je wel al in de sfeer komen dankzij een traditioneel kerstgadget: de adventskalender.

De typische adventskalender bestaat uit 24 vakjes waar telkens iets moois (of lekkers) achter schuilt. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje. Op deze manier tel je dankzij kleine cadeautjes op een leuke manier af naar de gezelligste periode van het jaar.

Adventskalender kerststal

Adventskalenders in thema

  1. Grote dierenvriend? Poezenfan of hondenlover? Ontdek in deze schattige koffertjes welke diertjes en gadgets verstopt zitten! Goed voor uren speelplezier én een streling voor het oog om nadien uit te stallen.
  2. Ruil het klassieke poppenhuis in voor een winterwonderland voor rendieren! Elke dag zie je het huis gezelliger worden. Ideaal om inspiratie op te doen voor je eigen kerstdecoratie.
  3. Geen fan van de klassieke kerststal? Deze adventskalender bevat traditionele kunstwerkjes die je jaarlijks opnieuw kan bovenhalen. Naast het plezier om elke dag een genummerd vakje te openen, zullen je kinderen het geweldig vinden om het kerstverhaal na te spelen met de prachtig vormgegeven personages, dieren en stal.
  4. Ook voor de creatievelingen bestaan er adventskalenders om dolenthousiast van te worden. Wat dacht je van een kalender vol stempels of kleurplaten? Zo beleef je niet alleen plezier aan het openen van de vakjes, maar kan je jezelf nog uren zoet houden met knutselen!

24 dagen lang aftellen naar Kerst? Start nu met jezelf, je kinderen of je vrienden elke dag een verrassing te gunnen! Ontdek welke adventskalenders we op voorraad hebben in onze online shop of in de winkel. Voor kinderen of volwassenen, er is voor elk wat wils!

Openingsuren eindejaar

Extra open op zondag 12 en 19 december
van 13.30 tot 17.00

Op vrijdag 24 en 31 december
van 10.00 tot 15.00

Gesloten op 25, 26 december en 1, 2, 3 en 10 januari.

Abonneer je op onze nieuwsbrief