Leesbril - #D - Misty Blue

€35,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5 weken

Als in een droom neemt onze Daydream-collectie lente-zomer 2023 je mee naar een wereld waar verbeelding koning is. Licht, doorschijnendheid en kleur krijgen een nieuwe dimensie, aan de grenzen van de werkelijkheid. Open je ogen: de droom begint nu.

Misty Blue Van dichtbij is niet te zien of de bril is versierd met een strakblauwe lucht of zachte, wattenachtige wolken. Een verfrissend briesje is hier, met warmte niet ver achter. Gradiëntlenzen brengen ons van diepblauw naar azuurblauw. Een model dat u de vrijheid geeft om het decor van uw dromen te kiezen.

#D LEZEN - Leesbril
Verziendheid is een natuurlijk onderdeel van het ouder worden van het oog en treft mensen tussen de 40 en 45 jaar. Het neemt de vorm aan van een verminderd vermogen om nabije objecten te zien, vooral wanneer er onvoldoende licht is.

Vergrotende lenzen
Voor verzienden kost lezen van dichtbij eerst extra inspanning en wordt het geleidelijk onmogelijk. Vergrotende lenzen worden noodzakelijk om van dichtbij te kunnen zien.

Flexibele armen
Flexibele en comfortabele armen, met veerscharnieren, die zich aanpassen aan alle gezichtsvormen en -maten.

Daydream - Collectie SS23
Wij geloven dat dromen nooit mogen eindigen, daarom is onze nieuwe lente-zomer 2023 collectie ontworpen om dit magische gevoel overdag te brengen. Geïnspireerd door een wakkere mijmering, is Daydream een ode aan het loslaten en je fantasie de vrije loop laten - een manier voor ons om je mee te nemen op een avontuur ver, ver weg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen