Kaars - Buitenkaars, Blossom - 18 x 14 cm - Gerecycleerde paraffine - Branduur 50u

€22,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Geen zin om uitgebreid ‘vuurtje te stoken’ maar wél genieten van een sfeervol vlammenspel?
Dan is deze buitenkaars brique in blik de perfecte oplossing!
Er is toch niets fijner dan lange zomeravonden buiten doorbrengen?
Genieten van de warmte, de gezelligheid en goed glas wijn (of een lekker glaasje fris) en een gezellig vuurtje. Deze buitenkaars blossom in blik is op zulke zomeravonden jouw beste vriend! 

De buitenkaars blossom is gemaakt van gerecyclede paraffine, een duurzaam product dus. Buitenkaars in blik is voorzien van een extra dik lont, hierdoor zal de buitenkaars niet bij het eerste zuchtje wind of spatje regen uitgaan. Natuurlijk biedt deze buitenkaars in blik een flinke dosis gezelligheid, maar hij is ook nog eens super praktisch. Ideaal bijvoorbeeld voor het roosteren van marshmellows of als ‘draagbaar’ kampvuur voor op de camping. Tijd om naar bed te gaan? Dan doof je de kaars met een flinke longinhoud of (een stuk eenvoudiger!) met het bijbehorende deksel.

Deze buitenkaars in blik heeft een afmeting van 18 bij 14 centimeter, is door en door gekleurd in de kleur ‘Blossom’ een mooie roze tint en heeft maar liefst 50 branduren! Wil je optimaal genieten van jouw buitenkaars in blik? Dan verwijzen wij jou graag naar de Brandinstructies kaarsen Rustik Lys.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen