Inner Compass Cards - Love

€40,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Kaarten om je innerlijk kompas te leiden naar de snelste weg naar het leven van liefde. 49 gekleurde kaarten.

Je bent pure liefde. Het Inner Compass - Liefdeskaartendeck is ontworpen om je te helpen liefde in al zijn mogelijkheden te ervaren en om al het pantser dat je om je hart hebt gebouwd, weg te nemen. De kaarten stimuleren je creativiteit en leiden je naar die heldere ruimtes waarin je absoluut liefde kunt geven en ontvangen. Niet alleen romantische liefde, maar de allesomvattende liefde die je erfgoed is als een levend, ademend wezen.

Elk van de 49 kaarten bevat vele lagen van diepe wijsheid en symboliek om zelfsturing, zelfreflectie en grote persoonlijke groei op gang te brengen. De kaarten zullen je dagelijks begeleiden of wanneer je een vraag hebt over een specifieke situatie met betrekking tot zaken van emotie, genegenheid of interactie met anderen. Door gebruik te maken van je eigen onderbewustzijn, kun je je aandacht terugbrengen naar de eigenschappen die je het meest waardeert in verbinding met anderen.

Inner Compass - Liefdeskaarten maken gebruik van je speelse aard om je weer met jezelf te verbinden, zodat je vrij en open kunt zijn met anderen. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken - alleen of helemaal - en zijn perfect voor iedereen die zijn eigen beperkingen wil overstijgen en de vele facetten van liefde volledig wil omarmen.

Laat je innerlijke kompas de weg wijzen naar liefde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen