DecoBird - Broad-billed Hummingbird (set van 2)

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Houtgesneden kolibries brengen de schoonheid van de natuur in je huis
Haal de schoonheid van de natuur in huis met een paar levensechte, handgemaakte kolibries.
DecoBird Broad-billed Hummingbird komt als een paar, met twee typische kolibriehoudingen. Hun kleurrijke verenkleed wordt als juwelen die in uw huis worden uitgestald.

De vogels hebben een henneplus op hun rug, waardoor ze makkelijk op te hangen zijn. Ze passen perfect voor het raam en zijn licht genoeg om op een kleine tak in een boeket te plaatsen. Hun lichte figuur is ook geschikt voor seizoensdecoraties zoals kerstboomversieringen. Waarom gebruikt u ze niet als paasdecoratie? Deze prachtige vogeltjes zijn ook het perfecte cadeau voor vogelliefhebbers of de design- en natuurliefhebber.

De kolibries zijn in Zweden ontworpen en met de hand gemaakt met behulp van traditionele ambachtelijke methoden in duurzame materialen, zoals hout, milieuvriendelijke verf en milieuvriendelijke hennep. Elke handgemaakte vogel bevat een ongelooflijke rijkdom aan details en de prachtige variaties geven persoonlijkheid aan elk individu.

De kolibries passen perfect bij andere "vliegende" vogels in de DecoBird-serie van Wildlife Gardens. Mix en match ze met andere kolibries uit de collectie of combineer ze met andere bekende vogelsoorten zoals DecoBird Flying Blue Tit of DecoBird Flying Redstart.

Over de breedsnavelkolibrie
De breedsnavelkolibrie is een buitengewone schoonheid in een familie vol prachtige vogels. Hij heeft een kleurrijk verenkleed en een brede felrode snavel. Deze tengere kolibrie leeft in Mexico en het zuidwesten van de Verenigde Staten en leeft op een dieet van nectar en kleine insecten.

Wetenschappelijke naam: Cynanthus latirostris

Breedsnavelkolibrie in andere talen:
Frans: Colibri circé
Duits: Breitschnabelkolibri
Italiaans: Colibrì beccolargo
Spaans: Colibrí Piquiancho Común
Zweeds: Brednäbbad smaragd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen