Bag, Little Fox - Moss used look

€100,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

De Little Fox is wat ons betreft de ideale crossbody bag om mee te nemen op reis, als je een dagje naar het museum gaat of boodschappen doet op de markt. Door de handig verstelbare schouderband kun je de Little Fox schuin voor of achter op je lichaam dragen op een hoogte die je prettig vindt. Je hebt je handen dus vrij.

Maar er is nog een reden dat we deze lichtbruine leren schoudertas een verstelbare band hebben gegeven. Wij horen vaak dat Keecie tassen zo in de smaak vallen bij jullie kids dat zij deze stiekem wel eens lenen. Hoe leuk is het om de Little Fox te kunnen delen met je dochter! De band is eenvoudig te verstellen, zodat jullie de tas beiden kunnen dragen. Al onze items worden gemaakt van duurzaam Italiaans leer, dus ook dit is weer een tas die generaties lang meegaat. 

Je snapt nu vast waarom de naam Little Fox, zeker als je de print van mama Vos met haar welpje aan de binnenzijde ziet. Binnenin vind je een ruim vak en een kleiner vak waar precies een Mini Me portemonneetje in past. Daarnaast aan de voorkant een plat vak over de volle breedte van de tas.

Als jullie het leuk vinden om tegelijkertijd eenzelfde tas te dragen, kijk dan even bij de Wish Tree schoudertas. Die is net iets groter, maar qua vorm en sluiting is het familie van de Little Fox. 

Aan de binnenzijde een print van mama Vos met haar welp
Aan de voorkant een vak over de hele breedte van de tas
Een ruim binnenvak en een kleiner vak aan de binnenkant waar precies een Mini Me in past of waar je een paar pasjes in kunt doen  
Sluit met een drukknoop aan de voorzijde
Verstelbare schouderband, afmeting: 70cm – 128cm
Kijk even goed naar de afmetingen om te zien of je telefoon erin past (de binnenmaat is 15,5cm)

Formaat: 17,5cm x 12cm x 2,5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen